tirsdag 19. mai 2009

17.MAI-feiring!

Prøving av finstasen dagen før dagen!
Marit fotografert på -av alle ting!-en kirkegård i sentrum.Hatten er ikke en del av resten av finstasen!

Gerd og barna fotografert på vei hjem fra Jåtten skole.


"søttende mai er vi så gla i,
morro vi har fra morgen til kveld" und so weiter und so weiter.
En flott dag er blitt til historie,og her er hva vi gjorde-været var ikke det aller beste,men vi unngikk iallefall regnet:
Barnehagen til Marit valgte å ikke gå i toget her på Hinna (sikkert på grunn av noen tullete nye retningslinjer fra 17.mai-komiteen...),så vi sto i kjøkkenvinduet og kikket på toget som gikk forbi.
Ungene ble pyntet i sin fineste stas (som man ser,kunne også fruen pyntet seg noget mer,noe mannen ga uttrykk for...)og så gikk vi ned til Jåtten skole,der toget hadde sin "endestasjon" og masse folk var samlet til fest og hygge.Barna koste seg med is og brus,og Marit fikk høre mer enn en gang hvor fin hun var!
Etterpå puttet vi vogna til Tomas i bagasjerommet og kjørte inn til sentrum,noe som begynner å ligne på en tradisjon nå,det er tredje året på rad vi gjør dette.
Barna fikk hver sin heliumfylte luftballong,Marit en kanin og Tomas en velfødd hest,noe de setter voldsomt stor pris på!
Vi dro hjem før vi fikk sett folketoget,trøtte små og store bein,noen med gnagsår både foran og bak på føttene var grunnen til det!
Vel hjemme fikk vi besøk av en slektning av Gerd,hun hadde med seg middagsmat til oss(!),og senere på kvelden var det tid for jordbær og is. (bæra var belgiske,og de var overraskende gode!)

Ingen kommentarer: